.

Monday, September 13, 2010

Selamat Hari Raya...Nak kumpul macam ni..memang payah.Setahun sekali ler jawapnyee..iaitu time Raya.Bila dah kumpul semua..macam2 cerita yang keluar..rasa seronok dan terubat rindu masing2 pada sedara mara.Suasana macam ni memang Che Daisy nanti setiap tahun.
Dicelah2 kemeriahan berhari raya..terselit dihati Che Daisy kesedihan kerana pemergian nenek tercinta.Kira tahun ni..dah 2 tahun kami beraya tanpanya.Oleh sebab itu lah..kalo boleh Che Daisy nak ikatan persaudaraan kami dengan sedara mara..sepupu2 yang jauh atau dekat akan sentiasa kekal.Yelah..selalunya Che Daisy lihat..bila orang yang paling tua (atok/nenek) masing2 sudah meninggal dunia..adik beradik..sedara mara masing2 buat hal sendiri.

Kemeriahan berhari raya kali ini disambut dengan sederhana sahaja.Untuk raya tahun ni..sambutan diadakan di rumah Pak Uda.Emm..next year rumah Mak Ngah..lepas tu rumah mak Che Daisy plak.Macam tu lah seterusnya..bergilir2.Kalau boleh..Che Daisy nak acara berkumpul semua sedara mara ini..akan menjadi tradisi hingga keanak cucu kami.Insyaallah...

Disini..Che Daisy menyusun 10 jari..tidak terlambat lagi..untuk memohon maaf kepada semua sedara mara dan rakan2 jika Che Daisy ada melakukan kesalahan samaada sengaja atau tak dalam menjalani kehidupan seharian kita.

Akhir kata 'Selamat Hari Raya Aidilfitri.

P/s : Buat suamiku yang tercinta..adinda memohon ampun & maaf zahir dan batin. Halal kan makan minum adinda selama ini.Luv u sooo much..

No comments:

Post a Comment